+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Does creating location subdomain still works?

  1. #1
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    baguio
    Posts
    4

    Does creating location subdomain still works?

    Hello,
    After all the algorithmn updates done by Google, does creating subdomains (ex.location.domain.com)for each location still work?
    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    india
    Posts
    63
    No not at all, creating subdomains and getting links from them, does not work at all now a days.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    India
    Posts
    1
    yes might be possible

  4. #4
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Chhattisgarh
    Posts
    10
    I don't think it works so.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    USA
    Posts
    104
    In subdomain you will have to submit it to search engine and do on-page and off-page optimization for it to have a chance of rankings high on Google.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    raipur
    Posts
    149
    it depends, if all the sub domain have unique and relevent information then creating location sub domain will work.

  7. #7
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Califonia
    Posts
    31
    -- In subdomain you'll have to publish this to locate motor and also accomplish on-page and also off-page optimization because of it undertake a potential for search rankings high on Yahoo and google.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts